Élelmiszeripari nyalánkságok a XXIII. századból:
- üveggyapot bázisú vattacukor
- tradícionális Ford Capri hátszín a legjobb fém-biolizálóban sütve
- laminált nugát szelet
- spanyol vaskörte
- ionizált hugybor
- részecskekódolt vízpótlópor
- két oldalról galvanizált csontok a saját levükben a XX. századból
balák
2008.05.30. 10:54 | sebajtelep | Szólj hozzá!
Címkék: körte vas saját bor fém csont bázis század részecske hátszín élelmiszer laminált vattacukor nugát tradicionális üveggyapot biolizál ionizál galvanizál
A bejegyzés trackback címe:
https://sebajtelep.blog.hu/api/trackback/id/tr71757290
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
kommentek